Αυτά Είναι Τα Ανανεωμένα Ηλεκτρικά Smart

Ηλεκτρική έκδοση και για το smart forfour!
Τόσο το ForTwo όσο και το ForFour, έρχονται με ανανεωμένη εμφάνιση στη νέα τους ηλεκτρική EQ εποχή για τη Smart.

Η συνέχιση της ιστορίας των Smart, έχει αμιγώς «ηλεκτρική γεύση» αλλά η αλλαγή αυτή δεν σταματά μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων. Αμφότερα τα Smart, το ForTwo και το ForFour, έχουν αρκετές αλλαγές στην εμφάνισή τους προκειμένου να υπογραμμίζεται η διαφοροποίηση σε σχέση με το παρελθόν. Η πρώτη επίσημη αποκάλυψη στο κοινό, θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης σε λίγες μέρες, ενώ η Smart έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες από τη νέα γενιά των δύο μικρών της μοντέλων.

Οι πωλήσεις τους θα αρχίσουν το Δεκέμβριο σε κάποιες από τις χώρες της Ευρώπης, ενώ οι πρώτες παραδόσεις στους ιδιοκτήτες, αναμένονται να γίνουν από το Μάρτιο του 2020 και μετά. Τα αλλαγμένα φώτα, η μεγάλη μάσκα με τις κυψέλες στο εμπρός μέρος και οι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα που «αγριεύουν» την εμφάνιση, είναι τα πρώτα που προσέχει κανείς κοιτώντας το ανανεωμένο Smart. Ελαφρώς διαφοροποιημένο είναι το εμπρός καπό, ενώ πίσω ξεχωρίζει ο νέας σχεδίασης διαχύτης.

Οι αλλαγές αυτές προφανώς και δεν επηρεάζουν τη γκάμα των αμαξωμάτων, με το ForTwo να είναι διαθέσιμο τόσο σε coupe, όσο και σε cabrio έκδοση ενώ παραμένει και το ForFour όπως το ξέραμε αλλά με τις αισθητικές αλλαγές και σε αυτό- μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα. . Advanced, Premium και Exclusive οι εκδόσεις της ηλεκτρικής γενιάς του μοντέλου, με μια σειρά από νέα χρώματα και συνδυασμούς να αυξάνουν τις δυνατότητες customization του μοντέλου.

Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με το ίδιο ηλεκτρικό μοτέρ που αποδίδει 80 ίππους και 16,3 kgm ροπής, ενώ οι μπαταρίες του έχουν χωρητικότητα 17,6 kWh. Τα 100 χιλιόμετρα από στάση, έρχονται σε 12 δευτερόλεπτα περίπου (σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει η εταιρεία) και έχει τελική ταχύτητα 130 χιλιόμετρα ανά ώρα. Όλα τα Smart EQ έχουν τη δυνατότητα να φορτίζουν τις μπαταρίες τους σε λιγότερο από 40 λεπτά της ώρας, μέχρι το 80% της χωρητικότητάς τους. Η αυτονομία τους, κυμαίνεται από τα 146 χιλιόμετρα (ForTwo Coupe) έως τα 140 χιλιόμετρα (ForFour).

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>