Διάκριση Αξιοπιστίας Για Το Nissan Leaf

Το Nissan Leaf έχει χαρακτηριστεί ως το πιο αξιόπιστο ηλεκτρικό όχημα σε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την Warrantywise, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ερευνών στη Βρετανία.

Η Warrantywise εξέτασε τη συχνότητα επισκευών, τις κοινές βλάβες, το κόστος επισκευής και την ηλικία κατά τη στιγμή της επισκευής σε μοντέλα της ίδιας κατηγορίας αλλά με θερμικούς κινητήρες και στην τελική κατάταξη το Leaf πήρε την 7η θέση και την πρώτη μεταξύ των ηλεκτρικών. Ο Andrew Humberstone, Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Motor GB, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την αναγνώριση που έλαβε το Leaf τις τελευταίες εβδομάδες. Ανεξάρτητα από την τεχνολογία που τροφοδοτεί ένα αυτοκίνητο, η αξιοπιστία είναι το κλειδί και είναι ευχάριστο να βλέπουμε το μοντέλο μας να λαμβάνει από έναν ανεξάρτητο φορέα, μια ακόμα επαλήθευση για την αξιοπιστία του».

Το μοντέλο με τη μπαταρία των 40kWh που κυκλοφόρησε το 2018, ονομάστηκε Used Electric Car of the Year από το περιοδικό «What Car;», ενώ το μοντέλο πρώτης γενιάς (2011-2017) κέρδισε το βραβείο για το Value for Money στην ίδια κατηγορία. Ο Lawrence Whittaker, Διευθύνων Σύμβουλος της Warrantywise, δήλωσε: «Ο σκεπτικισμός που περιβάλλει την αξιοπιστία και τη διάρκεια ζωής του κινητήρα της τεχνολογίας EV -ιδιαίτερα την ικανότητα των μπαταριών να διατηρούν συνεχώς πλήρη χωρητικότητα φόρτισης- υπήρξε ανησυχία για την πρώτη γενιά των ηλεκτρικών οχημάτων στην αγορά. Είναι πραγματικά ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι τα κύρια εξαρτήματα EV, όπως το σύστημα μετάδοσης κίνησης, ξεπερνούν τα αντίστοιχα βενζίνη και ντίζελ μετά τη λήξη της εγγύησης του κατασκευαστή. Ο συνολικός αριθμός επισκευών, η σοβαρότητα και η πολυπλοκότητά τους, αποδεικνύονται ενθαρρυντικά χαμηλά για όσους αναζητούν μια λύση στην αγορά των μεταχειρισμένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων».

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>