Ηλεκτρική Επίθεση Της Honda: Με 6 Νέα Μοντέλα

Η Honda ξεκινά την ηλεκτρική της επίθεση στην Ευρώπη και μέσω της στρατηγικής «Electric Vision» θα φέρει 6 νέα «εξηλεκτρισμένα» μοντέλα στην επόμενη 3ετία. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

Στόχος της ιαπωνικής εταιρείας είναι μέχρι το 2022, τρία χρόνια πιο νωρίς από τον στόχο που είχε αρχικά θέσει για το 2025, όλα τα mainstream μοντέλα της να έχουν κάποιου είδους ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, ώστε να μειωθεί ο μέσος όρος ρύπων της εταιρείας.

Για αυτό το λόγο και μέσα στους επόμενους 36 μήνες, 6 «εξηλεκτρισμένα» μοντέλα θα λανσαριστούν στην Ευρώπη από τη Honda, με κορωνίδα βέβαια το νέο ηλεκτρικό Honda E που θα έρθει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο.

Επίσης, το νέο Jazz που αναμένουμε το καλοκαίρι, θα ενταχθεί σε αυτή τη νέα γκάμα μοντέλων με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, αφού θα είναι αποκλειστικά υβριδικό.

Επιπλέον των παραπάνω, η Honda θα παρουσιάσει ένα ακόμη αποκλειστικά ηλεκτρικό όχημα το οποίο πιθανότατα θα είναι SUV, με τα υπόλοιπα τρία να είναι υβριδικά, μεταξύ των οποίων θα υπάρχει και ένα νέο μικρό SUV.

Όλα τα παραπάνω νέα μοντέλα της Honda θα συγκεντρωθούν στη νέα «e:technology» οικογένεια της μάρκας, προετοιμάζοντάς μας για ακόμη περισσότερα τα επόμενα χρόνια

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>