Ηλεκτρική Ferrari το 2025

Η Ferrari επιβεβαίωσε πως το πρώτο της ηλεκτρικό θα παρουσιαστεί το 2025, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε ακόμα τρία νέα μοντέλα.

Η εποχή ενός ηλεκτρικού μοντέλου από τη Ferrari πλησιάζει, καθώς η ιταλική μάρκα επιβεβαίωσε ότι το πρώτο EV της θα παρουσιαστεί το 2025. Δεν έχουν αποκαλυφθεί επίσημα λεπτομέρειες σχετικά με τη μορφή του αλλά παρά τη μετάβαση της μάρκας στην αγορά των premium SUV όπως θα δούμε αργότερα μέσα στη χρονιά, είναι πολύ πιθανό ότι το πρώτο ηλεκτρικό της Ferrari θα έχει τη μορφή ενός supercar και όχι ενός crossover/SUV.
Για τη Ferrari φαίνεται πως το 2021 θα είναι μια ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά επιβεβαιώνοντας τρία νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Το πρώτο μοντέλο που θα δούμε είναι μια ακόμα πιο εστιασμένη στις επιδόσεις έκδοση της 812 Superfast που θα χρησιμοποιεί ατμοσφαιρικό V12. Τα άλλα δύο μοντέλα που περιμένουμε είναι η Purosangue που θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο της Ferrari στην κατηγορία των SUV, καθώς επίσης και ένα μοντέλο για το οποίο δεν έχουμε πολλές λεπτομέρειες. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για κοινά χαρακτηριστικά με τη Maserati MC20, αν και μοιάζει πολύ πιο πιθανό από τη Ferrari να δούμε μια διαφορετική εκδοχή της F8 Tributo.

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>