Η Bosch προετοιμάζει τα συνεργεία του δικτύου της για την ηλεκτροκίνηση

Πρόσφατα η Bosch Ελλάδας προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Novatech Engineering, εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, εισαγωγέα και εγκαταστάτη για Ελλάδα και Κύπρο των Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκίνητων της Ολλανδικής εταιρείας EVBOX B.V. Για τη διαχείριση των σταθμών φόρτισης, η Novatech Engineering προσφέρει την αντίστοιχη Πλατφόρμα της επίσης Ολλανδικής εταιρείας EVERON B.V.

Tους Σταθμους Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκίνητων της Ολλανδικής εταιρείας EVBOX B.V. θα εγκατασταθούν στο δίκτυο υνεργείων της Bosch Car Service.

Από την αρχή του χρόνου, στο χώρο στάθμευσης της Robert Bosch A.E. στο Κορωπί λειτουργούν τρεις σταθμοί φόρτισης για τις ανάγκες των υπαλλήλων αλλά και των επισκεπτών. Επίσης αντίστοιχος φορτιστής έχει τοποθετηθεί στον χώρο του συνεργείου του τμήματος ΑΑ, συμβάλλοντας στην εκπαίδευση των συνεργατών της εταιρείας στα ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα.

Ο πρώτος φορτιστής σε συνεργείο του δικτύου Bosch Car Service εγκαταστάθηκε πρόσφατα στα Γιαννιτσά και ήδη εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής. Η επιχείρηση έχει καταχωρηθεί και εμφανίζεται ήδη στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας www.plugshare.com κατά την αναζήτηση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

O πρώτος φορτιστής εγκαταστάθηκε σε συνεργείο στα Γιαννιτσά.

H Bosch βρίσκεται πάντα κοντά στους συνεργάτες της θέτοντας τις βάσεις για τον εκσυγχρονισμό τους και προσφέροντας τα κατάλληλα εφόδια για το «συνεργείο του μέλλοντος».

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>