Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο.Τι Πρέπει Να Προσέξετε

Αρκετές ευκαιρίες στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, κυρίως γιατί το κόστος ενός καινούργιου είναι αρκετά μεγάλο, ενώ και η μετάβαση στη νέα ηλεκτρική τεχνολογία είναι επί του παρόντος και ακριβή, αλλά και προβληματική λόγω έλλειψης υποδομών στη χώρα μας.

Ωστόσο, συνεχίζει να πρόκειται για μία πολύ μεγάλη σε αξία αγορά και πρέπει η επιλογή να είναι σωστή.

Ο κ. Μανώλης Ορφανουδάκης, ιδιοκτήτης της εμπορίας αυτοκινήτων Super Cars στον παράδρομο του ΒΟΑΚ στα Τσικαλαριά της Σούδας, επισημαίνει κάποια… μικρά μυστικά για να μην προχωρήσετε σε μία αγορά που θα σας στοιχίσει… τα διπλάσια!

Όπως αναφέρει, χρειάζεται έρευνα αγοράς, να γνωρίζει ο αγοραστής τις ανάγκες που θα καλύψει το αυτοκίνητο που θα πάρει, αλλά και να είναι αποφασισμένος εξ αρχής για τον προϋπολογισμό του και τα χρήματα που θα ξοδέψει.

“Είναι αλήθεια ότι ο κίνδυνος απάτης είναι πολύ μεγαλύτερος κατά την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει οι αγοραστές να είναι πολύ πιο προσεκτικοί! Καλό είναι να ζητείται η βοήθεια ειδικού ή κάποιου γνωστού μηχανικού, να ελέγχεται το βιβλίο συντήρησης και να αναζητούνται τα στοιχεία σε κάθε αντιπροσωπεία. Η αγορά μεταχειρισμένου είναι πολύ πιο δύσκολη υπόθεση από το να πάει κάποιος σε μία αντιπροσωπεία και να παραγγείλει το νέο του αμάξι”, επισημαίνει ο κ. Ορφανουδάκης

Leave comments

Your email address will not be published.*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>