Ο Ηλεκτρικός Τυφώνας της Lamborghini

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας σχεδιαστής αναλαμβάνει να κάνει πράξη το ηλεκτροκίνητο όνειρο της Lamborghini και δίχως καμία αμφιβολία δεν θα είναι και η τελευταία.

Και επειδή Lamborghini δεν σημαίνει μόνο επιθετική εξωτερική σχεδίαση, βλέπε Urus και Gallardo, το DNA της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως και της Tornado καθορίζεται από τρεις παράγοντες, ταχύτητα, σοβαρότητα και τεχνολογία.

Προσωπικό σχέδιο του Milton Tanabe, το συγκεκριμένο concept θα μπορούσε να σηματοδοτεί τη μεταβατική μορφή από τα βενζινοκίνητα στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της εταιρείας. Και σχεδιαστικά αυτό σημαίνει πιο «καθαρές» και λείες γραμμές στα σχήματα των αμαξωμάτων σαν και αυτό που διαθέτει η Tornado.

Τα φωτιστικά σώματα εμπρός, αλλά και γενικότερα η σιλουέτα φωνάζουν από μακριά Lamborghini, φέρνοντας στο μυαλό τόσο την Aventador, όσο και την υβριδική Sian.

Το σφηνοειδές προφίλ του αυτοκινήτου, αλλά και το χαρακτηριστικό γνώρισμα με τις πόρτες που ανοίγουν κάθετα, όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, παραμένει.

Εντυπωσιακή αλλά γνώριμη λοιπόν, η φιλοσοφία σχεδίασης της ηλεκτρικής Lamborghini Tornado. Ελπίζουμε σύντομα αυτή ή ένα παρόμοιας αισθητικής μοντέλο, να μπει σύντομα στην παραγωγή.

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>