Το 2023 Οι μπαταρίες Θα Έχουν 20% Παραπάνω Αυτονομία

Η νέα αυτή μπαταρία θα επιτρέψει 20% αύξηση της αυτονομίας, για τα «κορυφαία σε πωλήσεις ηλεκτρικά μοντέλα» ως το 2023.

Το εντυπωσιακό αυτό δεδομένο, κοινοποιήθηκε από την start up εταιρεία της Σλοβακίας, η οποία αναφέρει ξεκάθαρα τα σχέδιά της για το άμεσο μέλλον. Από αυτά, ξεχωρίζει το ότι η InoBat σχεδιάζει να παράγει τις πρώτες μπαταρίες της στο Voderady της Σλοβακίας από το 2021. Από το ίδιο δελτίο τύπου προκύπτει πως η εταιρεία προβλέπει για το μέλλον της πορείας της, να κατασκευάζει ένα “Gigafactory” των 10gWh έως το 2025. Τα πράγματα για τις «δεσμεύσεις» αυτές, που θα μπορούσε να αμφισβητήσει ο οποιοσδήποτε, γίνονται πιο σοβαρά από τη στιγμή που για τις αποφάσεις αυτές, υπάρχει και η υπογραφή του Andy Palmer της Aston Martin.

Θυμίζουμε πως η προηγούμενη επαγγελματική θέση του Palmer, ήταν στη Nissan όπου επέβλεπε τη διάθεση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η InoBat επιμένει ότι η τεχνολογία της είναι κάτι παραπάνω από ενεργειακή πυκνότητα, ωστόσο, υποστηρίζοντας ότι θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης για την πλήρη εκμετάλλευση της χωρητικότητας κάποιας γενιάς μπαταριών. σε κάποια χωρητικότητα. Ωστόσο, η InoBat δεν έχει περιγράψει ακριβώς τι σημαίνει αυτό για τις μπαταρίες, μια και προφανώς είναι πολύ πιο σύνθετη η έννοια της ΑΙ και έχει πολλές παραμέτρους που πρέπει να αναλυθούν.

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>